Østrig - Bundesliga 05/04 15:00 30 FC Blau Weiss Linz v WSG Swarovski Tirol - View
Østrig - Bundesliga 05/11 15:00 31 Austria Lustenau v FC Blau Weiss Linz - View
Østrig - Bundesliga 05/18 15:00 32 FC Blau Weiss Linz v FK Austria Wien - View

Wikipedia - FC Blau-Weiß Linz

Fußball Club Blau-Weiß Linz (normalt bare kendt som BW Linz) er en østrigsk fodboldklub fra byen Linz. Klubben spiller i 2. Liga, og har hjemmebane på Linzer Stadion. Klubben blev grundlagt i 1997.

FC Blau-Weiß Linz er en østrigsk fodboldklub med base i Linz, Oberösterreich. Klubben spiller i øjeblikket i den østrigske 2. Liga, som er den næstbedste række i landet.

Blau-Weiß Linz blev grundlagt i 1997 efter fusionen af to lokale klubber, FC Linz og SK VOEST Linz. Klubben har vundet den østrigske Cup en gang i 2021 og har deltaget i europæiske konkurrencer flere gange.

Klubbens hjemmebane er Linzer Stadion, som har en kapacitet på 5.800 tilskuere. Blau-Weiß Linz har et stærkt ungdomsakademi og har produceret flere spillere, der har spillet på det østrigske landshold.

Spillestilen for Blau-Weiß Linz er kendetegnet ved højt pres, hurtig boldomgang og angreb gennem kanterne. Klubben er kendt for sin gode spillerudvikling og har en række talentfulde unge spillere i truppen.

I sæsonen 2022/23 sluttede Blau-Weiß Linz på 7. pladsen i den østrigske 2. Liga. Klubben stræber efter at rykke op i den østrigske Bundesliga i de kommende sæsoner.