Turchia - 2.Lig Kirmizi 05/04 12:00 38 Utas Usakspor v Sariyer - View
Utaş Uşakspor er en tyrkisk fodboldklub i Uşak, der spiller i TFF Andet Lig, den tredje højeste række af det tyrkiske fodboldliga. Klubben blev grundlagt i 1984 og spiller sine hjemmekampe på Uşak 1 Eylül Stadium.

Utaş Uşakspor har haft en blandet historie og er vekslende mellem amatørrækkerne og de professionelle rækker. Klubben har ikke vundet nogen store trofæer, men har nået finalen i Tyrkiets Pokalturnering i 2003, hvor de tabte til Trabzonspor.

Holdets kælenavn er "Şekerciler" (Sødemagere), som en henvisning til Uşaks berømte sukkerroeindustri. Utaş Uşakspors traditionelle farver er grøn og rød.

Klubbens hjemmebane, Uşak 1 Eylül Stadium, har en kapacitet på 6.300 tilskuere. Stadionet blev bygget i 2009 og er kendt for sin moderne arkitektur og gode faciliteter.

Utaş Uşakspor har et stærkt fokus på ungdomsudvikling og driver et akademi, der har produceret flere spillere til det tyrkiske landshold. Klubben har også en loyal fanskare, der er kendt for deres passionerede støtte.

I de seneste sæsoner har Utaş Uşakspor konkurreret i TFF Andet Lig og har ambitioner om at rykke op til TFF Første Lig. Klubben har styrket sin trup og ansat en erfaren træner i håb om at opnå dette mål.