Skotland - League One 05/04 14:00 36 Falkirk v Alloa - View

Wikipedia - Falkirk FC

Falkirk Football Club (normalt bare kendt som Falkirk F.C.) er en skotsk fodboldklub fra byen Falkirk. Klubben spiller i landets bedste liga, den skotske Premier League, og har hjemmebane på Falkirk Stadium. Klubben blev grundlagt i 1876, og har siden da vundet to pokaltitler, men endnu ingen skotske mesterskaber.

Falkirk er en skotsk professionel fodboldklub med base i Falkirk, Stirlingshire. Klubben spiller i øjeblikket i Scottish League Two og spiller på Falkirk Stadium. Falkirk blev grundlagt i 1876 og har en lang og glorværdig historie, herunder sejre i den skotske FA Cup og den skotske Challenge Cup.

Falkirks hjemmebane er Falkirk Stadium, som har en kapacitet på 8.082. Stadionet har været hjemsted for klubben siden 1993, og det er et populært sted for fodboldkampe.

Falkirk har en stærk fanbase og har produceret en række kendte spillere, herunder Russell Martin, Craig Levein og Graham Alexander. Klubben er kendt for sit angrebende spil og har scoret mange mål gennem årene.

Falkirk er en ambitiøs klub med rige traditioner. De håber at vende tilbage til toppen af skotsk fodbold og få succes i fremtiden.