Wikipedia - Bambitious Nara

The Bambitious Nara is a professional basketball team that competes in the second division of the Japanese B.League.

Bambitious Nara er et japansk basketballhold, der er baseret i Nara. Holdet spiller i bj league, som er den øverste professionelle basketballliga i Japan. Bambitious Nara blev grundlagt i 2005 og sluttede sig til bj league i 2011. Holdets hjemmearena er Nara Prefectural Gymnasium i Nara City.

Bambitious Nara har endnu ikke vundet et bj league mesterskab, men de har været i finalen en gang. I 2014 tabte de finalen til Tokyo Apache. Bambitious Nara er et ungt hold med et gennemsnit på 24 år. Holdet ledes af hovedtræner Tomohide Utsumi.

Nogle af Bambitious Naras nøglespillere inkluderer guarderne Yuki Togashi og Taishi Saito, forwarden Yusuke Kitajima og centeren Masaya Karimata. Togashi er holdets førende scorer og Saito er en stærk rebounder. Kitajima er en talentfuld ung spiller, der har potentialet til at blive en stjerne i bj league. Karimata er en veterancenter, der giver holdet erfaring og lederskab.

Bambitious Nara er et spændende ungt hold med masser af potentiale. Holdet håber at vinde sit første bj league mesterskab i den nærmeste fremtid.