Saudi-Arabien - Pokal 81' 2 Al Ittihad Jeddah v Al Hilal Riyadh - 1-2
Saudi-Arabien - Pro League 05/03 15:00 30 Al Taawon Buraidah v Al Hilal Riyadh - View
Saudi-Arabien - Pro League 05/06 18:00 28 Al Ahli Jeddah v Al Hilal Riyadh - View
Saudi-Arabien - Pro League 05/11 15:00 31 Al Hilal Riyadh v Al Hazm - View
Saudi-Arabien - Pro League 05/16 17:00 32 Al-Nassr Riyadh v Al Hilal Riyadh - View
Saudi-Arabien - Pro League 05/23 18:00 33 Al Hilal Riyadh v Al Taee - View
Saudi-Arabien - Pro League 05/27 18:00 34 Al Wehda Mecca v Al Hilal Riyadh - View

Wikipedia - Al-Hilal SFC

Al-Hilal Saudi Football Club (arabisk: نادي الهلال السعودي) er en saudiarabisk fodboldklub fra hovedstaden Riyadh. Klubben spiller på nuværende tidspunkt i Saudi Pro League, den bedste række i Saudi-Arabien.

Klubben er den mest succesfulde i Saudi-Arabien, og har vundet 18 mesterskaber, flere end nogen anden klub i landet.

Al Hilal Riyadh er en saudiarabisk fodboldklub, der er baseret i Riyadh. Klubben blev grundlagt i 1957 og spiller i Saudi Professional League, som er den højeste fodboldliga i Saudi-Arabien. Al Hilal er en af de mest succesfulde klubber i saudiarabisk fodbold og har vundet adskillige nationale og internationale titler.

Klubbens hjemmebane er King Fahd International Stadium, der har en kapacitet på 68.000 tilskuere. Al Hilals fans er kendt for at være meget passionerede, og klubben har en stor tilhængerskare i hele Saudi-Arabien og Mellemøsten.

Nogle af Al Hilals mest berømte spillere gennem tiden omfatter Sami Al-Jaber, Yasser Al-Qahtani og Nawaf Al-Temyat. Klubben har også haft stor succes i internationale turneringer og har vundet AFC Champions League tre gange.

Al Hilal er en af de mest populære fodboldklubber i Saudi-Arabien og nyder stor støtte fra sine fans. Klubben har en rig historie og har vundet adskillige titler. Al Hilal er en kraftfuld klub på banen, og de er altid blandt favoritterne til at vinde mesterskaber.