Costa Rica - Primera Division 05/05 17:00 12 Cartagines v Santos de Guápiles - View
Costa Rica - Primera Division 05/05 18:00 21 Santos de Guápiles v Alajuelense - View
Costa Rica - Primera Division 05/09 01:00 21 Santos de Guápiles v Alajuelense - View
Costa Rica - Primera Division 05/12 18:00 22 Deportivo Saprissa v Santos de Guápiles - View

Asociación Deportiva Santos, commonly known simply as Santos de Guápiles, is a Costa Rican association football club, which currently plays in the Liga FPD.

The club plays in Estadio Ebal Rodríguez in Guápiles, Limón, Costa Rica.

History

The club was founded in 1961 and have never been league champions. They were runner-up twice, in 2001–02 and in the 2012 Verano championship. They reached the top tier after winning promotion in 1999 after beating Municipal Liberia in a May 1999 play-off final marred by violence off the pitch.

Former club crest
Santos de Guápiles er en costaricansk fodboldklub med base i byen Guápiles. Klubben blev grundlagt i 1961 under navnet Club Deportivo Santos, men ændrede senere navn til Santos de Guápiles.

Holdet spiller i Primera División de Costa Rica, den øverste fodboldrække i landet. De har vundet den nationale cup én gang, i 2015, og har også været i finalen i den nationale supercup én gang.

Santos de Guápiles' hjemmebane er Estadio Ebal Rodríguez, som har en kapacitet på 3.000 tilskuere. Klubbens farver er sort og gul, og deres kælenavn er "Los Guapileños".

Nogle notable spillere, der har spillet for Santos de Guápiles, omfatter:
* Johan Venegas
* Randall Azofeifa
* Osman López
* Johnny Woodly

Klubben er kendt for sit fokus på at udvikle unge talenter, og de har et stærkt ungdomsakademi. Santos de Guápiles har også et samarbejde med den franske klub Lille OSC, hvilket har givet dem mulighed for at sende spillere til Frankrig for videreudvikling.