Newcastle B'field B.P. er et fodboldhold, der er baseret i byen Newcastle upon Tyne i England. Holdet blev grundlagt i 1880 og spiller i øjeblikket i Northern League Division One, som er den ottende række i det engelske fodboldliga-system. Newcastles hjemmebane er Kingston Park, som også er hjemmebane for rugbyklubben Newcastle Falcons.

Klubben har en lang og stolt historie og har vundet Northern League-mesterskabet 10 gange, senest i 2017. Newcastle B'field B.P. har også nået FA Cup-finalen én gang, i 1898, hvor de tabte 2-0 til Notts County.

Klubbens mest berømte spiller er Peter Beardsley, som spillede for Newcastle United og det engelske landshold. Beardsley begyndte sin karriere i Newcastle B'field B.P. og spillede for klubben i to sæsoner, før han skiftede til Carlisle United.

Newcastle B'field B.P. er en klub med en stærk samfundsfølelse og er involveret i en række velgørenhedsprogrammer. Klubben har også et stærkt ungdomsakademi, som har produceret en række talentfulde spillere, herunder Shola Ameobi og Andy Carroll.