Invasport Poltava

Leagues Played
Ukraine Regional League 7
Invasport Poltava er et ukrainsk fodboldhold, der spiller i byen Poltava. Klubben blev grundlagt i 2014 og er hjemsted for spillere med handicap. Holdnavnet "Invasport" refererer til ordet "invalid", men det bruges på en positiv måde for at fremhæve spillernes styrke og beslutsomhed.

Invasport Poltava konkurrerer i det nationale ukrainske mesterskab for hold med handicap. Klubben har opnået betydelig succes i de senere år og har vundet flere mesterskaber. Holdet har også repræsenteret Ukraine ved internationale turneringer, herunder Champions League for hold med handicap.

Selvom Invasport Poltava er et hold for spillere med handicap, er spillerne kendt for deres tekniske færdigheder, atletiske evner og utrættelige ånd. Klubben er blevet en inspiration for mange mennesker i Ukraine og har bidraget til at øge bevidstheden om handicappede atleters potentiale.

Ud over fodbold tilbyder Invasport Poltava også andre idrætsaktiviteter for mennesker med handicap, såsom kørestolsbasketball, bordtennis, svømning og atletik. Klubben er dedikeret til at fremme inklusion og lige muligheder for alle, uanset deres fysiske evner.