GFC Mayotte Women

CCCOI Women 09/26 07:00 - GFC Mayotte Women v BCM Mayotte Women - View
GFC Mayotte Women er et basketballhold fra Mayotte, Frankrigs oversøiske departement. Holdet spiller i den nationale mesterskabslænge, ​​Championnat de France de Basket Féminin (LF2).

GFC Mayotte Women blev grundlagt i 2000 og har siden etableret sig som et af de førende hold i Mayotte. Holdet har vundet flere nationale mesterskaber og repræsenteret Mayotte i internationale konkurrencer.

I sæsonen 2021-22 sluttede GFC Mayotte Women på andenpladsen i LF2 og kvalificerede sig til slutspillet. Holdet blev elimineret i semifinalerne, men dets præstation blev stadig set som en succes.

GFC Mayotte Women er kendt for sin hurtige og aggressive spillestil. Holdet har en stærk defensiv og er effektivt i at score fra trepunktslinjen.

Nøglespillere for GFC Mayotte Women inkluderer kaptajn Sarah Pépin, skytten Amina Saïd og point guard Maïmouna Sidi.

Holdet trænes af den tidligere franske landsholdsspiller Frédéric Dufour. Dufour har ledet GFC Mayotte Women til flere succeser og er blevet rost for sit arbejde med holdet.

GFC Mayotte Women er et inspirerende forbillede for unge basketballspillere i Mayotte. Holdet har vist, at det er muligt at opnå succes på trods af begrænsede ressourcer og faciliteter.