Balaji FC

Leagues Played
Kenya - Pokal 1
Kenya - Pokal 06/28 12:00 - Balaji FC v Coast Stima W 5-2
Balaji FC er en kenyansk fodboldklub med base i Nairobi. Klubben blev grundlagt i 2011 og spiller i øjeblikket i Kenyan Premier League. Balaji FC's hjemmebane er Camp Toyoyo Stadium.

Klubbens ejer er Balaji Group, en kenyansk virksomhedsgruppe med interesser inden for byggeri, fast ejendom, sundhedspleje og uddannelse. Balaji Group investerede betydeligt i klubben efter at have overtaget den i 2019, hvilket gjorde det muligt for Balaji FC at styrke sin trup og ansætte en mere erfaren trænerstab.

I løbet af sin korte historie har Balaji FC opnået nogle bemærkelsesværdige resultater, herunder at vinde Kenya FA Cup i 2019 og nå kvartfinalen i CAF Confederation Cup i 2020. Klubben har også produceret flere spillere, der har repræsenteret det kenyanske landshold, herunder Eric "Marcelo" Ouma, Anthony Akumu og Joash Onyango.

Balaji FC er en ambitiøs klub med store planer for fremtiden. Klubben ønsker at blive en af de førende klubber i Kenya og på det afrikanske kontinent. Med støtten fra Balaji Group har klubben ressourcerne og ambitionerne til at opnå sine mål.