Munzur University

Leagues Played
Turkey Uni League 3
Turkey Uni League 04/19 12:00 - Giresun University v Munzur University L 67-60
Turkey Uni League 03/21 09:00 - Istanbul Ticaret University v Munzur Universitesi L 89-48
Turkey Uni League 01/11 12:54 - Munzur Universitesi v Bingol University W 46-39
Munzur Üniversitesi'nin basketbol takımı, Türkiye'nin Doğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan Tunceli ilinde yer alan Munzur Üniversitesi'ni temsil etmektedir. Takım, Türkiye Üniversitelerarası Spor Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen üniversiteler arası basketbol liglerinde mücadele etmektedir.

Munzur Üniversitesi basketbol takımı, son yıllarda istikrarlı bir şekilde başarılı sonuçlar elde etmiştir. Takım, 2021-2022 sezonunda Türkiye Üniversitelerarası Basketbol Birinci Ligi'nde mücadele etmiş ve sezonu ikinci sırada tamamlamıştır. Bu sonuç, takımın tarihindeki en iyi derecesidir.

Munzur Üniversitesi basketbol takımı, genç ve yetenekli oyunculardan oluşan bir kadroya sahiptir. Takımın baş antrenörü, deneyimli basketbol antrenörü Erdal Yardımcı'dır. Yardımcı, daha önce Türkiye Basketbol Süper Ligi takımlarından Beşiktaş ve Türk Telekom'da antrenörlük yapmıştır.

Munzur Üniversitesi basketbol takımı, Tunceli ilinde büyük bir ilgi ve destek görmektedir. Takımın maçları, Tunceli il merkezinde bulunan Munzur Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanmaktadır. Salon, maçlar sırasında coşkulu ve destekleyici bir atmosfere sahiptir.

Munzur Üniversitesi basketbol takımı, Türkiye üniversitelerarası basketbolunda gelecek vaat eden bir takımdır. Takım, genç oyuncularının gelişimi ve potansiyelinin farkına varmasıyla birlikte önümüzdeki yıllarda da başarılı sonuçlar elde etmeyi hedeflemektedir.