CB Al-Qázeres Women er et basketballhold fra byen Cáceres i det vestlige Spanien. Holdet spiller i den spanske kvindeliga, Liga Femenina.

Al-Qázeres blev grundlagt i 1992 og har siden da været et af de mest succesrige hold i spansk basketball. Holdet har vundet det spanske mesterskab tre gange, i 1999, 2001 og 2004. Al-Qázeres har også vundet den spanske pokalturnering én gang, i 2002.

Holdets hjemmebane er Pabellón Multiusos Ciudad de Cáceres, som har en kapacitet på 4.500 tilskuere. Al-Qázeres har en stærk tradition for at uddanne unge spillere, og mange af holdets spillere har spillet på det spanske landshold.

Holdets nuværende træner er José Ignacio Hernández. Al-Qázeres har en trup på 12 spillere, hvoraf de fleste er spanske statsborgere. Holdets kaptajn er Marta Fernández, som har været en del af holdet i over 10 år.

Al-Qázeres er et ambitiøst hold med en stærk vindermentalitet. Holdet ønsker at vinde mesterskaber og konkurrere på højeste niveau. Al-Qázeres er et respekteret hold i spansk basketball, og de er altid en farlig modstander.