Statistik

 TotalHjemmeUde
Matches played 1 1 1
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 1 1
Goals for 2 2 3
Goals against 5 5 5
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
TB Uphusen er en tysk fodboldklub fra Uphusen, en bydel i Syke i Niedersachsen. Klubben blev grundlagt i 1910 og spiller i øjeblikket i Regionalliga Nord, den fjerde række i det tyske ligasystem.

TB Uphusen har en lang og stolt historie og har vundet adskillige regionale mesterskaber. Klubben har også deltaget i den tyske pokalturnering, DFB-Pokal, ved flere lejligheder.

TB Uphusen er kendt for sit stærke ungdomsarbejde og har produceret flere spillere, der er gået videre til at spille på højere niveauer. Klubben har også et stærkt forhold til sine fans og har en loyal tilhængerskare.

Nogle af de mest berømte spillere, der har spillet for TB Uphusen, omfatter:

* **Dennis Grassow:** En angriber, der spillede for klubben fra 2012 til 2015 og scorede over 100 mål.
* **Timo Becker:** En forsvarsspiller, der spillede for klubben fra 2016 til 2020 og hjalp holdet med at vinde flere regionale mesterskaber.
* **Marco Prieß:** En midtbanespiller, der spillede for klubben fra 2007 til 2011 og gik videre til at spille for flere Bundesliga-klubber.

TB Uphusen er en ambitiøs klub med store mål. Klubben ønsker at rykke op i 3. Liga og spille på et højere niveau i det tyske ligasystem. Klubben er også stolt af sit ungdomsarbejde og ønsker at fortsætte med at producere spillere, der kan spille på det højeste niveau.