Basic-Fit Brussels

Leagues Played
Klubvenskabskampe 1

Results

Klubvenskabskampe 08/31 15:53 - Basic-Fit Brussels v Phoenix Hagen L 94-102
Basic-Fit Brussels er det nyeste hold i den belgiske basketballliga. Holdet blev grundlagt i 2020 og spiller i topdivisionen. Holdets hjemmebane er Palais des Sports de Schaerbeek.

Basic-Fit Brussels' første sæson i ligaen var en succes. Holdet sluttede på en fjerdeplads i den regulære sæson og kvalificerede sig til slutspillet. I slutspillet nåede holdet semifinalen, hvor de tabte til BC Oostende.

I den efterfølgende sæson sluttede Basic-Fit Brussels igen på en fjerdeplads i den regulære sæson. I slutspillet nåede holdet igen semifinalen, men tabte denne gang til Spirou Charleroi.

I sæsonen 2022/23 er Basic-Fit Brussels et af de bedste hold i ligaen. Holdet ligger i øjeblikket på førstepladsen i den regulære sæson og er en af favoritterne til at vinde mesterskabet.

Basic-Fit Brussels har en stærk trup med flere erfarne spillere. Holdets topscorer er den amerikanske guard Anthony Gill, der i gennemsnit scorer over 20 point pr. kamp. Andre nøglespillere på holdet er den belgiske point guard Jean-Marc Mwema og den britiske center Ovie Soko.

Basic-Fit Brussels er et spændende hold at se. Holdet spiller en hurtig og aggressiv stil og er altid i stand til at score point. Holdet har også et godt forsvar, der er i stand til at stoppe modstanderne fra at score.

Basic-Fit Brussels er et hold med et stort potentiale. Holdet har muligheden for at vinde mesterskabet i denne sæson og blive et af de bedste hold i Belgien.