ITF Women Baton Rouge Qual

ITF Women Baton Rouge Qual er en tennisturnering for kvinder, der afholdes i Baton Rouge, Louisiana, USA. Turneringen er en del af International Tennis Federation (ITF) Women's World Tennis Tour og spilles på hardcourt-baner. Turneringen blev afholdt første gang i 2018 og har siden været en fast del af ITF-kalenderen. I 2023 finder turneringen sted fra den 20. til den 26. marts.

ITF Women Baton Rouge Qual er en kvalifikationsturnering til ITF Women Baton Rouge, som er en større tennisturnering på ITF Women's World Tennis Tour. Vinderen af ITF Women Baton Rouge Qual får en wildcard til hovedturneringen i ITF Women Baton Rouge.

Turneringen er åben for professionelle kvindelige tennisspillere fra hele verden. Deltagerne kæmper om præmiepenge og point til ITF-ranglisten. Vinderen af turneringen modtager 10 point til ITF-ranglisten, mens finalisten modtager 6 point.

ITF Women Baton Rouge Qual er en vigtig begivenhed i den kvindelige tenniskalender, da den giver mulighed for spillere at kvalificere sig til større turneringer og optjene point til ITF-ranglisten. Turneringen tiltrækker hvert år et stærkt felt af spillere, hvilket gør den til en spændende begivenhed for fans af kvindelig tennis.