ITF W25 - Sarasota - Damedouble

ITF W25 - Sarasota - Damedouble

ITF W25 - Sarasota - Damedouble finder sted i Sarasota, Florida, USA, fra [startdato] til [slutdato]. Turneringen er en del af ITF Women's World Tennis Tour og spilles på hardcourt-baner.

Spillere fra hele verden vil konkurrere om en samlet præmiesum på 25.000 $. Vinderparret modtager 100 ITF-point, mens finalisterne får 60 point. Taberne i semifinalen får 36 point, mens taberne i kvartfinalen får 20 point.

Turneringen har både en hovedturnering og en kvalifikationsturnering. Hovedturneringen har plass til 16 par, mens kvalifikationsturneringen har plass til 32 par.

Blandt de bemærkelsesværdige spillere, der deltager i turneringen, er [spillernavn] og [spillernavn]. [Spillernavn] er den forsvarende mester og har vundet turneringen to gange tidligere. [Spillernavn] er en lovende ung spiller, der har været i god form i denne sæson.

Kampene spilles hver dag fra kl. [starttid] til [sluttid]. Der er gratis adgang for tilskuere.

ITF W25 - Sarasota - Damedouble er en spændende begivenhed, der byder på nogle af de bedste kvindelige dobbeltspillere i verden. Turneringen er gratis at overvære, så kom og oplev spændingen ved live-tennis!