Rusland - CC Super League

Rusland - CC Super League er en professionel bordtennisturnering for klubhold i Rusland. Turneringen er opdelt i to divisioner, Premier League og First League, med 12 hold i Premier League og 10 hold i First League.

Premier League er den højeste division i Rusland - CC Super League, og vinderen kvalificerer sig til Europamesterholdenes Champions League. First League er den næstbedste division, og de to øverste hold rykker op i Premier League, mens de to nederste hold rykker ned i Second League.

Rusland - CC Super League blev grundlagt i 1993, og den første sæson blev vundet af Fakel Gazprom Orenburg. Fakel Gazprom Orenburg er også det mest succesfulde hold i turneringens historie, idet de har vundet 11 mesterskaber.

Den nuværende mester er UMMC Yekaterinburg, som vandt mesterskabet i sæsonen 2021/22.