04/22 10:00 - Jakub Dyjas v Vallot Vainula 4-0
04/21 17:15 - Yaroslav Zhmudenko v Yann Emmanuel Kouadjo 4-0
04/21 17:15 - Juan Lamadrid v Petar Kostovski 4-1
04/21 16:30 - Ewout Oostwouder v Rashid Ahmedov 4-1
04/21 16:30 - Laurens Tromer v Md Javed Ahmed Walkover
04/21 15:45 - Tamas Lakatos v Angelov Hristonov 4-0
04/21 15:45 - Adam Szudi v Kreshnik Mahmuti 4-0
04/21 15:00 - Martin Allegro v Patrik Juhasz 4-0
04/21 15:00 - Bence Majoros v Ravil Ahmedov 4-0
04/21 14:15 - Jakub Dyjas v Emiliano Riofrio 4-0
04/21 12:30 - Mohammed Abdulwahhab v Calum Morrison 4-2
**VM i bordtennis**

VM i bordtennis er den mest prestigefyldte turnering i bordtennis og afholdes hvert andet år af Det Internationale Bordtennisforbund (ITTF). Turneringen består af holdkonkurrencer for mænd og kvinder samt individuelle konkurrencer for mænd og kvinder i single, double og mixed double.

**Historie**

VM i bordtennis blev første gang afholdt i London i 1926. Turneringen var oprindeligt kun for europæiske hold, men blev i 1939 udvidet til at inkludere hold fra hele verden. I 1957 blev der introduceret individuelle konkurrencer.

**Format**

VM i bordtennis afholdes over syv dage. Turneringen starter med holdkonkurrencerne, efterfulgt af individuelle konkurrencer. Holdkonkurrencerne spilles med en round-robin-format, mens individuelle konkurrencer spilles med en knockout-format.

**Kvalifikation**

Hold fra hele verden kan kvalificere sig til VM i bordtennis. Værtslandet får automatisk en plads i turneringen. De øvrige hold kvalificerer sig gennem kontinentale kvalifikationsturneringer.

**Priser**

Vinderne af VM i bordtennis får titlen som verdensmester og modtager guldmedaljer. Anden- og tredjepladsen modtager sølv- og bronzemedaljer.

**Vindere**

De mest succesfulde lande ved VM i bordtennis er Kina og Sverige. Kina har vundet over 100 medaljer, herunder over 40 guldmedaljer. Sverige har vundet over 50 medaljer, herunder over 10 guldmedaljer.

**Betydning**

VM i bordtennis er en af de mest prestigefyldte turneringer i sportens verden. Turneringen er en showcase for de bedste bordtennisspillere i verden og giver dem mulighed for at konkurrere om verdensmesterskabet.