Brazil Sao Paulo Cup

**Brasiliansk São Paulo Cup**

**Er det turneringen for dig?**
São Paulo Cup er en international volleyballturnering for ungdomshold U12-U21. Turneringen finder sted i São Paulo, Brasilien, i december hvert år. Der er hold fra hele verden, der deltager i turneringen, hvilket gør den til en fantastisk mulighed for unge spillere til at få international erfaring og konkurrere mod de bedste.

**Turneringens format**
Turneringen spilles i et poolspilsformat, efterfulgt af et slutspil. Poolspillet er opdelt i flere puljer, og de bedste hold fra hver pulje går videre til slutspillet. Slutspillet spilles i en enkelt eliminationsformat.

**Faciliteter**
Turneringen spilles på flere forskellige lokationer i São Paulo, herunder det berømte Ginásio do Ibirapuera. Faciliteterne er førsteklasses, og spillerne vil have adgang til alt, hvad de behøver for at få en vellykket turnering.

**Overnatning**
Der er flere forskellige overnatningsmuligheder tilgængelige for hold, der deltager i turneringen. Holdene kan vælge imellem hoteller, hostels og lejligheder.

**Transport**
São Paulo er en stor by med et fremragende offentligt transportsystem. Holdene vil nemt kunne komme rundt i byen med bus, metro eller taxa.

**Mad og drikkevarer**
São Paulo har et bredt udvalg af restauranter og caféer, der tilbyder alt fra traditionelle brasilianske retter til international cuisine. Holdene vil nemt kunne finde noget, de kan lide.

**Aktiviteter uden for banen**
Når holdene ikke spiller volleyball, er der masser af aktiviteter at lave i São Paulo. Byen byder på et pulserende natteliv, museer, parker og shopping.

**Sådan tilmelder du dig**
For at tilmelde dig São Paulo Cup skal holdene udfylde et tilmeldingsformular og betale et tilmeldingsgebyr. Tilmelding åbner typisk i august og lukker i oktober.

**Kontakt**
Hvis du har spørgsmål om São Paulo Cup, kan du kontakte turneringsarrangørerne via e-mail på saopaulo.cup@volleybrasil.org.br.