ITF Italy F17

**ITF Italy F17**

**ITF Italy F17** er en professionel tennisturnering for mænd, der spilles på grusbaner. Den er en del af ITF Futures Tour og afholdes årligt i Italien. Turneringen har en samlet præmiesum på $15.000.

**Historie**

ITF Italy F17 blev afholdt første gang i 2015. Turneringen er blevet vundet af spillere fra forskellige lande, herunder Italien, Argentina og Spanien.

**Format**

Turneringen spilles i single- og double-rækker. Singlerækken består af 32 spillere, mens doublerækken består af 16 par. Turneringen spilles i en knock-out-format, hvor vinderen af hver kamp går videre til næste runde.

**Spillere**

Turneringen tiltrækker en række professionelle tennisspillere, herunder spillere, der er rangeret blandt de 1000 bedste i verden. Nogle af de mest bemærkelsesværdige spillere, der har deltaget i ITF Italy F17, omfatter:

* Matteo Berrettini
* Lorenzo Sonego
* Jannik Sinner

**Præmiesum**

Den samlede præmiesum for ITF Italy F17 er $15.000. Vinderen af singlerækken modtager en præmiesum på $2.160, mens vinderen af doublerækken modtager en præmiesum på $1.080.

**Betydning**

ITF Italy F17 er en vigtig turnering for professionelle tennisspillere, da den giver dem mulighed for at optjene point til ITF-ranglisten. Turneringen er også en værdifuld mulighed for spillere til at få erfaring på et højere niveau.