ITF Women Sao Paulo Qual

ITF Women São Paulo Qualifying, også kendt som ITF Women's Circuit Sao Paulo, er en professionel tennisturnering for kvinder, der spilles på grusbaner på Clube de Tenis Paulista i São Paulo, Brasilien. Turneringen er en del af ITF Women's Circuit og er klassificeret som en $25.000-begivenhed.

ITF Women Sao Paulo Qualifying-turneringen afholdes normalt i september og tjener som kvalifikationsturnering til ITF Women Sao Paulo- hovedbegivenheden. De øverste spillere fra kvalifikationsturneringen går videre til hovedtrækningen, hvor de konkurrerer mod spillere, der har modtaget direkte adgang.

Kvalifikationsturneringen omfatter normalt 32 spillere, der kæmper om otte pladser i hovedtrækningen. Kampene spilles i et eliminationsformat over flere runder, og vinderne af hver kamp går videre til den næste runde.

ITF Women Sao Paulo Qualifying har tiltrukket en række bemærkelsesværdige spillere gennem årene, herunder Beatriz Haddad Maia, Laura Pigossi og Gabriela Cé. Turneringen giver spillere en chance for at optjene point og forbedre deres rangering på ITF Women's Circuit.