UCHURCUP

Results

Date R Hjemme vs Ude -
02/23 14:20 - Agde vs Agen 0-0
UCHURCUP er en international rugbyunion-turnering for universitetshold fra hele verden. Turneringen blev grundlagt i 2008 og har siden været afholdt hvert år i en anden værtsby.

UCHURCUP er den største og mest prestigefyldte rugbyunion-turnering for universitetshold i verden. Vinderholdet af UCHURCUP kåres som universitetsverdensmestre i rugbyunion.

Turneringen er opkaldt efter UCHUR, det internationalt anerkendte rugbyunion-organ for universitetshold. UCHUR står for "University Championships of Higher Universities Rugby".

UCHURCUP er en unik mulighed for universitetshold til at konkurrere mod de bedste hold i verden og få en uvurderlig erfaring på og uden for banen. Turneringen er også en fantastisk mulighed for spillere til at vise deres talent og fremme deres rugbykarriere.

Vinderen af ​​UCHURCUP modtager UCHURCUP-trofæet, som er et symbol på universitetsverdensmesterskabet i rugbyunion. Vinderholdet modtager også guldmedaljer, og sølv- og bronzemedaljer tildeles de hold, der slutter på anden- og tredjepladsen.

UCHURCUP er en uforglemmelig oplevelse for alle involverede. Turneringen giver en enestående platform for studerende at udøve deres passion for rugbyunion og konkurrere på det højeste niveau.