ITF M25 - Dubrovnik

**ITF M25 - Dubrovnik**

Velkommen til ITF M25 - Dubrovnik, en international tennisturnering, der afholdes i den maleriske by Dubrovnik, Kroatien.

Deltag i spændingen, når professionelle tennisspillere fra hele verden konkurrerer på de hårde baner i denne ITF Men's World Tennis Tour-begivenhed. M25-turneringen er en del af ITF Men's Circuit, der giver spillere en mulighed for at optjene verdensranglistepoint og forbedre deres internationale placering.

Turneringen vil byde på en uge med top tenniskampe i både single- og doublekampe. Tilskuere kan glæde sig over intens konkurrence, dygtige slag og sportsmanship på højeste niveau.

Ud over tennisactionen tilbyder Dubrovnik en række kulturelle og historiske attraktioner samt en fantastisk kystlinje og et levende natteliv. Udforsk Dubrovniks UNESCO-beskyttede gamle bydel, slap af på en af de smukke strande eller nyd den lokale gastronomi på en af de mange restauranter i byen.

Så tag din tennisketcher eller sæt dig til rette og nyd spændingen ved ITF M25 - Dubrovnik, hvor tennis møder kultur og historie i en uforglemmelig oplevelse.