UTR Pro - København

**UTR Pro - København**

**Opdatering: Turneringen er blevet aflyst**

Kom og se de bedste professionelle tennisspillere fra hele verden, når UTR Pro-touren kommer til København.

UTR Pro-serien er en global professionel tennisturnering, der byder på en række events på forskellige niveauer i hele verden. Turneringen i København er en UTR Pro 50-begivenhed, hvilket betyder, at spillerne vil konkurrere om en præmiepulje på 50.000 USD.

Turneringen vil blive afholdt på KB Tennis Klub, som er en af ​​Danmarks førende tennisklubber. Faciliteterne er førsteklasses og tilskuerne kan forvente at opleve højkvalitets tennis i en spændende atmosfære.

Topspillere fra hele verden forventes at deltage i turneringen, herunder spillere fra Danmark, Sverige, Norge og Finland. Blandt de danske spillere, der forventes at deltage, er Frederik Løchte Nielsen, Mikael Torpegaard og Holger Rune.

Turneringen vil strække sig over fire dage, med kvalifikationskampe, der finder sted mandag den [dato] og tirsdag den [dato]. Hovedturneringen begynder onsdag den [dato] og slutter søndag den [dato].

Billetter til turneringen er til salg nu, og de kan købes online eller i døren. Der er tilgængelige forskellige billetmuligheder, herunder endagsbilletter, weekendpas og VIP-billetter.

Så tag din racket med eller bare kom og nyd showet, når UTR Pro-touren kommer til København.