UTR Pro Tennis Series - Beograd - Kvinder

UTR Pro Tennis Series - Beograd - Kvinder

UTR Pro Tennis Series vender tilbage til Beograd, Serbien, hvor 32 spillere vil kæmpe om 25.000 USD i præmiepenge. Turneringen finder sted fra [dato] til [dato] på rødgrusbanerne i Beograd Tennis Association.

Turneringsfeltet omfatter en række spillere fra hele verden, herunder flere top 100-spillere på UTR-ranglisten. De otte seedede spillere i turneringen er:

1. [Spillernavn]
2. [Spillernavn]
3. [Spillernavn]
4. [Spillernavn]
5. [Spillernavn]
6. [Spillernavn]
7. [Spillernavn]
8. [Spillernavn]

Hovedturneringen spilles i en knock-out format med en kvalifikationsturnering, der afgør de sidste fire pladser i hovedturneringen. Kampene vil blive spillet over bedst af tre sæt, med en match-tiebreak i stedet for et tredje sæt.

Vinderen af UTR Pro Tennis Series - Beograd - Kvinder modtager 25.000 USD i præmiepenge og 100 UTR-point. Andenpladsen modtager 15.000 USD og 70 UTR-point. Semifinalisterne modtager 7.500 USD og 40 UTR-point.

Turneringen er en del af den officielle UTR Pro Tennis Series, som er en global tennisturnering for professionelle spillere. UTR Pro Tennis Series giver spillere mulighed for at konkurrere på et højt niveau og optjene UTR-point, som bruges til at rangere spillere over hele verden.

For mere information om turneringen, besøg venligst UTR Pro Tennis Series-webstedet.