British Masters

Results

Date R Hjemme vs Ude -
06/29 06:30 - British Masters vs View
05/05 06:22 - British Masters vs View
**British Masters**

**British Masters** er en professionel golfturnering, der spilles på en årlig basis på forskellige baner rundt om i Storbritannien. Turneringen blev grundlagt i 1946 og er en del af DP World Tour (tidligere European Tour).

**Historie og format**

British Masters har en rig historie, og mange af golfsportens største navne har vundet turneringen gennem årene, herunder Seve Ballesteros, Nick Faldo og Rory McIlroy. Turneringen spilles over fire runder, og vinderen er den spiller, der har det laveste antal slag over de fire runder.

**Bane**

Banen for British Masters varierer hvert år, og nogle af de mest prestigefyldte baner i Storbritannien har været vært for turneringen. Disse baner omfatter Royal Birkdale, The Belfry og Woburn Golf Club.

**Præmiepenge**

British Masters har en samlet præmiepulje på over 2 millioner pund, hvilket gør den til en af de mest lukrative turneringer på DP World Tour. Vinderen af turneringen modtager en præmie på over 300.000 pund.

**Betydning**

British Masters er en af de mest prestigefyldte golfturneringer i Europa og er et eftertragtet trofæ for alle professionelle golfspillere. Turneringen er også en vigtig begivenhed for den britiske golfscene og tiltrækker store folkemængder hvert år.