Results

Date R Hjemme vs Ude -
01/09 17:52 - Laura Walker vs Casey Scheidegger 6-5
**Alberta STOH Women**

Alberta STOH Women er en curlingturnering for kvinder, der afholdes årligt i Alberta, Canada. Turneringen er en del af Curling Canada's Season of Champions-serien og er en af de mest prestigefyldte curlingturneringer i landet.

Turneringen er opkaldt efter STOH-brødrene, fire brødre, der vandt det canadiske mænds curlingmesterskab i 1928. Turneringen blev første gang afholdt i 1968 og er blevet afholdt hvert år siden.

Alberta STOH Women består af otte hold, som konkurrerer i en round-robin-turnering. De fire bedste hold går videre til slutspillet, som består af en semifinale og en finale.

Vinderen af Alberta STOH Women kvalificerer sig til Scotties Tournament of Hearts, det canadiske mesterskab for kvinder i curling.

Nogle af de mest succesfulde hold i Alberta STOH Women-historien er Heather Nedohin, Shannon Kleibrink og Val Sweeting.