Guatemala Int. WS

**Guatemala Int. WS**

Guatemala Int. WS er en internasjonal badmintonturnering som arrangeres årlig i Guatemala City, Guatemala. Turneringen er en del av Badminton World Federation (BWF) International Series/Challenge-kretsen, og tilbyr poeng mot verdensrankingen for badmintonspillere.

Guatemala Int. WS ble arrangert for første gang i 1999, og har siden blitt en av de mest prestisjefylte badmintonturneringene i Mellom-Amerika. Turneringen består av fem øvelser: singel for menn og kvinner, dobbel for menn, dobbel for kvinner og mixed dobbel.

Turneringen tiltrekker seg spillere fra hele verden, inkludert mange av de beste badmintonspillerne fra Mellom-Amerika og Karibia. Det er også en populær turnering for spillere fra Europa og Asia å delta i for å få internasjonal erfaring og poeng mot verdensrankingen.

Guatemala Int. WS er en viktig turnering på den internasjonale badmintonscenen. Den gir mulighet for spillere å forbedre sin verdensranking og konkurrere mot noen av de beste spillerne i verden. Turneringen spiller også en viktig rolle i å fremme badmintonsporten i Guatemala og resten av Mellom-Amerika.