11/03 13:05 6 Sakhir (Løb 7) vs View
11/03 12:40 5 Sakhir (Løb 7) vs View
11/03 12:15 4 Sakhir (Løb 7) vs View
11/03 11:50 3 Sakhir (Løb 7) vs View
Sakhir hestevæddeløbsstævne er en af de mest prestigefyldte begivenheder i hestevæddeløbskalenderen. Stævnet afholdes hvert år på Sakhirbanen i Bahrain og tiltrækker nogle af verdens bedste heste og jockeyer.

Stævnet blev første gang afholdt i 2004 og er siden blevet et vigtigt element i Bahrains sportskalender. Løbet løbes over en distance på 2.400 meter og har en samlet præmiesum på 1 million amerikanske dollars.

Vinderen af Sakhir hestevæddeløbsstævne får en pokal og en stor pengepræmie. Løbet er også en del af den internationale Gruppe 1-serie, hvilket betyder, at vinderen får automatisk adgang til nogle af verdens mest prestigefyldte løb.

Sakhir hestevæddeløbsstævne er en enestående begivenhed, der bringer de bedste heste og jockeyer sammen i et spændende opgør. Det er en begivenhed, du ikke må gå glip af, hvis du er interesseret i hestevæddeløb.