ITF Women Joue-Les-Tours WD

**ITF Women Joue-Les-Tours WD**

ITF Women Joue-Les-Tours WD er en tennisturnering for kvinder, der afholdes i Joue-lès-Tours, Frankrig. Turneringen er en del af ITF Women's World Tennis Tour, og den afholdes på hardcourtbaner.

**Historie**

ITF Women Joue-Les-Tours WD blev afholdt for første gang i 2023. Turneringen er en del af den franske tenniskalender og tiltrækker spillere fra hele verden.

**Format**

Turneringen spilles i et single- og doubleformat. Singlepuljen består af 32 spillere, mens doublepuljen består af 16 par. Turneringen spilles over en uge, og vinderne af single- og doubleturneringerne modtager point på ITF-ranglisten.

**Præmier**

Den samlede præmiesum for ITF Women Joue-Les-Tours WD er 25.000 dollars. Vinderen af singlefinalen modtager 3.996 dollars, mens vinderne af doublefinalen modtager 2.262 dollars.

**Spillere**

ITF Women Joue-Les-Tours WD har tiltrukket en stærk gruppe af spillere, herunder:

* Tamara Korpatsch (Tyskland)
* Dalma Galfi (Ungarn)
* Ivana Jorović (Serbien)
* Joanne Züger (Schweiz)

**Datoer og sted**

ITF Women Joue-Les-Tours WD afholdes i 2023 fra den 6. februar til den 12. februar. Turneringen spilles på Centre de Tennis de Joué-lès-Tours.

**Konklusion**

ITF Women Joue-Les-Tours WD er en spændende tennisturnering for kvinder, der tiltrækker spillere fra hele verden. Turneringen giver spillere mulighed for at optjene point på ITF-ranglisten og er en vigtig del af den franske tenniskalender.