Slovenia International - Kvinder

**Slovenia International - Kvinder badminton-turnering**

Slovenia International - Kvinder er en årlig badminton-turnering, der afholdes i Slovenien. Turneringen er en del af Badminton World Federation (BWF) International Series, og den tiltrækker spillere fra hele verden.

Turneringen blev første gang afholdt i 2014, og den er blevet afholdt hvert år siden da. Den spilles typisk i oktober måned, og den finder sted i byen Maribor.

**Format**

Slovenia International - Kvinder er en singleturnering for kvinder. Turneringen har et hovedtræk med 32 spillere, og der spilles også kvalifikation for at komme videre til hovedtrækningen.

Kampene spilles bedst af tre sæt, og hvert sæt spilles til 21 point.

**Prispenge**

Den samlede præmiesum for Slovenia International - Kvinder er $ 10.000. Vinderen af turneringen modtager $ 2.500, mens finalisten modtager $ 1.500.

**Vindere**

Den nuværende mester i Slovenia International - Kvinder er Evgeniya Kosetskaya fra Rusland. Hun vandt turneringen i 2021 og besejrede Karolina Marcisz fra Polen i finalen.