ITF W15 Tucepi

**ITF W15 Tucepi**

ITF W15 Tucepi er en international tennisturnering for kvinder, der afholdes i Tucepi, Kroatien. Turneringen er en del af ITF Women's World Tennis Tour, som er den professionelle tennisturnering for kvinder organiseret af International Tennis Federation (ITF).

ITF W15 Tucepi spilles på udendørs hardbaner. Turneringen omfatter både single- og doublekonkurrencer. Vinderen af singlekonkurrencen modtager 15 ITF-point, mens vinderen af doublekonkurrencen modtager 10 ITF-point.

Turneringen har til formål at give kvindelige tennisspillere mulighed for at konkurrere på et professionelt niveau og optjene WTA-ranglistepoint. Præmiepuljen for turneringen er $15.000.

ITF W15 Tucepi afholdes hvert år i begyndelsen af sæsonen. Turneringen tiltrækker et stærkt felt af spillere fra hele verden, herunder spillere fra det tidligere Jugoslavien, Europa og Asien.

Turneringens format omfatter en kvalifikationsrunde og en hovedrunde. De øverste otte seedede spillere i singlekonkurrencen får direkte adgang til hovedrunden, mens de resterende spillere skal kæmpe om de resterende pladser i kvalifikationsrunden.

ITF W15 Tucepi giver en stor platform for kvindelige tennisspillere til at begynde deres professionelle karriere og få værdifuld erfaring i internationale turneringer. Turneringen er også en vigtig begivenhed for lokalsamfundet og tiltrækker et stort antal tilskuere hvert år.