China Masters - Mixdouble - Kvalifikation

China Masters - Mixeddouble - Kvalifikation

Kvalifikationen til China Masters i mixeddouble afholdes i dag, og der er lagt op til en spændende dag med badminton på allerhøjeste niveau. Der er flere par, der har gjort sig bemærket i denne sæson, og de vil alle være sultne efter at sikre sig en plads i hovedturneringen.

Et af de par, der er værd at holde øje med, er det kinesiske par Wang Yilyu og Huang Dongping. De er et af de bedste par i verden, og de vil være favoritter til at vinde kvalifikationen. De har vundet flere store turneringer i denne sæson, herunder All England Open og Indonesia Open.

Et andet par, der kan overraske, er det danske par Mathias Christiansen og Alexandra Bøje. De har haft en god sæson indtil videre, og de vil være opsatte på at gøre et godt indtryk i Kina. De har potentiale til at gå hele vejen, og de vil være et farligt par at møde.

Der er også en række andre par, der kan gøre sig gældende i kvalifikationen. Det gælder blandt andet det franske par Thom Gicquel og Delphine Delrue, det japanske par Yuki Kaneko og Misaki Matsutomo samt det koreanske par Seo Seung-jae og Chae Yoo-jung.

Kvalifikationen bliver en spændende dag med badminton, og der er lagt op til flere tætte kampe. Det bliver interessant at se, hvilke par der formår at sikre sig en plads i hovedturneringen.