ITF Women Astana WD

**ITF Kvinde Astana WD**

ITF Kvinde Astana WD er en professionel kvindeturnering i tennis på ITF Women's World Tennis Tour. Turneringen afholdes årligt i Astana, Kasakhstan, og er en del af ITF Women's Circuit.

Turneringen spilles på hardcourtbaner og omfatter både single- og doublekampe. Præmiepuljen for turneringen varierer fra år til år, afhængigt af turneringens kategori på ITF Women's World Tennis Tour.

ITF Kvinde Astana WD tiltrækker deltagere fra hele verden, herunder professionelle tennisspillere og kommende stjerner. Turneringen er en vigtig begivenhed på ITF Women's World Tennis Tour og giver spillerne mulighed for at optjene ranglistepoint og forbedre deres placering på verdensranglisten.

Vinderne af ITF Kvinde Astana WD belønnes med et trofæ, ranglistepoint og en del af præmiepuljen. Turneringen giver også spillerne international anerkendelse og erfaring med at konkurrere på et højt niveau.

ITF Kvinde Astana WD er ikke kun en sportsbegivenhed, men også en mulighed for fans at opleve spændende tennis på tæt hold og støtte deres yndlingsspillere. Turneringen bidrager også til væksten af tennis i Kasakhstan og inspirerer kommende generationer af tennisspillere.