04/23 12:17 11 Sheffield (Løb 1) vs View
04/23 12:02 10 Sheffield (Løb 1) vs View
04/23 10:17 3 Sheffield (Løb 1) vs View
04/23 10:02 2 Sheffield (Løb 1) vs View
04/23 09:47 1 Sheffield (Løb 1) vs View
Velkommen til Sheffield Greyhound Tournament!

Vi er stolte over at præsentere en af de mest spændende og konkurrencedygtige greyhound-turneringer i Europa. Denne årlige begivenhed bringer de bedste greyhounds fra hele kontinentet sammen i en spændingspræget test af hastighed, smidighed og udholdenhed.

Sheffield Greyhound Tournament afholdes på det ikoniske Sheffield Greyhound Stadium, et berømt sted for greyhoundvæddeløb i mere end 90 år. Stadionet har en kapacitet på over 6.000 tilskuere og byder på en elektrificerende atmosfære, når greyhoundene løber efter sejren.

Turneringen består af flere løb, hver med et hold på seks greyhounds. Løbene er korte og intense, og greyhoundene når hastigheder på over 60 km/t. Vinderen af hvert løb går videre til finalen, hvor de konkurrerer om den eftertragtede Sheffield Greyhound Trophy.

Udover de spændende løb vil turneringen også byde på en række familievenlige aktiviteter, herunder ansigtsmaling, hoppeborge og et kæmpe udvalg af mad og drikkevarer. Så tag hele familien med og oplev spændingen og underholdningen ved Sheffield Greyhound Tournament.

Køb dine billetter i dag, og gør dig klar til en uforglemmelig oplevelse!